Wij zijn het oranje comité!

Wie is het oranje comité?

Het oranje comité organiseert jaarlijks spelactiviteiten tijdens Koningsdag voor de kinderen van Wilbertoord in de leeftijd vanaf 1 jaar t/m groep 8. Ook zorgen we ervoor dat Sinterklaas elk jaar onthaald wordt in Wilbertoord tijdens een intocht met aansluitend programma voor de kinderen uit Wilbertoord vanaf 1 jaar t/m groep 6. Wij doen dit met de volgende groep enthousiaste vrijwilligers:

 
  • Carin Janssen;
  • Hilke van Boekel;
  • Harm Aben;
  • Mark van den Bungelaar;
  • Willem Selten;
  • Christijan Smits.
 
Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn dan kunt u één van bovenstaande vrijwilligers aanspreken of contact met ons opnemen via oranjecomitewilbertoord@outlook.com.

Aankomende evenementen

“Drive Thru” SINTERKLAAS in Wilbertoord

 
De intocht door de straten gaat helaas NIET door, hiervoor in de plaats komt een “Drive Thru”
Op zondag 28 november van 14.00u tot 15.00u organiseren we een “Drive Thru” om Sinterklaas en zijn Pieten te ontmoeten!
Dit zal plaats vinden op het Sint Josephplein, waar Snoeppiet en Pietje van Alles voor de laatste keer erbij zullen zijn. Na 31 en 17 jaar gaan deze Zwarte Pieten met pensioen!
Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
We zouden het leuk vinden als jong en oud een foto meenemen waarop jij afgebeeld staat met deze Pieten, zodat Snoeppiet en Pietje van Alles een leuk aandenken van de Wilbertoordse inwoners mee naar Spanje kunnen nemen.
Alvast hartstikke bedankt hiervoor!
 

Instructies:

 
• Rij naar het plein via de Willibrordusstraat
• Volg de aanwijzingen op
• Blijf in de auto zitten
• Hou je aan de RIVM maatregelen
• Bij klachten blijf thuis
 

Tot ziens bij de drive thru!

Intocht Sinterklaas 2021

De intocht is aangepast en mag daarom doorgaan!

Het hele programma vindt buiten plaats, dus kleed je lekker warm aan.

Op zondag 28 november om half 2 komt Sinterklaas aan in de Wethouder Lindersstraat.

Daarna gaat de route verder door de Verbindingsweg, de Zonnedauwstraat eindigend op het Sint Josephplein!Leuk zou zijn als we hem met zijn allen onthalen door in de straat klaar te staan en onze huizen te versieren en/of de vlag uit te hangen.

Om 14.15 u  start ons programma op het

Sint Josephplein, waar Snoeppiet en Pietje van Alles voor de laatste keer voor een spektakel zullen zorgen. Na 31 en 17 jaar gaan deze Zwarte Pieten met pensioen!

Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan.We zouden het leuk vinden als jong en oud een foto  meenemen waarop jij afgebeeld staat met deze Pieten, zodat Snoeppiet en Pietje van Alles een leuk aandenken van de Wilbertoordse inwoners mee naar Spanje kunnen nemen.

Alvast hartstikke bedankt hiervoor!We zien de kleurplaten graag tegemoet en allen tot ziens tijdens de intocht.     Groetjes!

We gaan ervan uit dat ieder zich aan de RIVM maatregelen houdt en je bij Corona gerelateerde klachten thuis blijft. Bij voorbaat dank.

Niks aankomend i.v.m. corona.

afgelopen evenementen

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Afgelopen evenementen

Kerstknutselmiddag

Op 13 december hebben we de kerstknutselmiddag gehad in De Wilg. Helaas konden/mochten alle andere activiteiten niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen. In 2 groepen hebben we de hele dag geknutseld in De Wilg.

Bouwweek

Op 31 augustus en 1 en 2 september is er een aangepaste bouwweek gehouden voor alle kinderen uit groep 3 t/m de brugklas (voor 1x mogen zij ook meedoen omdat de bouwweek vorig jaar helaas niet door kon gaan door alle coronamaatregelen.

Add Your Heading Text Here